You know you always said there weren’t enough hours in the day…?

      Comments Off on You know you always said there weren’t enough hours in the day…?

David Neeleman said: “Seat assignment didn’t matter if you’re flying Dallas to Houston and you did it 38 times a day. People just got on, you didn’t sit next to your wife, and it was a 45-minute flight. It didn’t matter.”

Tiff says: 45 minutes x 38 = 1710 minutes. 1710/60 = 28.5.

Now, if you are flying to Houston 38 times a day, which would be 28.5 hours’ flying time, that’s a pretty mean achievement since most people only manage to pack a measly 24 hours into a day. But in order to fly to Houston more than once, you also have to fly back. So add another (45 x 37)/60 = 27.75 hours. Add the two together: 28.5 + 27.75 = 56.25.

And the Nobel Prize for Physics goes to David Neeleman for managing to invent the 56 hour day.

I hope my boss doesn’t find out.

If you liked this, you can leave a comment or subscribe to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.